Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017, μάς ανακοινώθηκε η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, σύμφωνα με την οποία ναι μεν «Παρέχεται η δυνατότητα στις τάξεις και στις σχολικές μονάδες να επιλέγουν με προσοχή τους επισκέψιμους χώρους και να οργανώνουν τις επισκέψεις τους με προγραμματισμένες δράσεις», πλην όμως, «η εκπαιδευτική εκδρομή θα πρέπει να αφορά στο σύνολο της τάξης και όχι σε μεμονωμένο τμήμα».
Ως εκ τούτου, η προγραμματισμένη εκπαιδευτική εκδρομή της ΣΤ’2 στη Θεσσαλονίκη, ακυρώθηκε, ενώ από τα χρήματα που κατατέθηκαν στο πρακτορείο, κάποια θα παρακρατηθούν ως ακυρωτικά και θα επιστραφεί ένα μικρότερο ποσό.
Είναι γεγονός ότι η εξέλιξη αυτή έχει στεναχωρήσει αρκετά τους μαθητές και τις μαθήτριες του τμήματος, οι οποίοι εδώ και μήνες προετοιμάζονται για την παρουσίαση του προγράμματος e-Twinning, ενώ ταυτόχρονα, ξεπερνώντας πολλές δυσκολίες, κατόρθωσαν να μαζέψουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για τη μείωση του τελικού ποσού της εκπαιδευτικής εκδρομής. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί κατόρθωσαν να συνεργαστούν για έναν κοινό σκοπό και στόχο, αφιέρωσαν πολύ από τον ελεύθερό τους χρόνο και πίστεψαν σε αυτή την εκδρομή. Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν και πάλι δεν είναι αρκετό…
Συμπαραστάτες μας σε αυτή την προσπάθεια είναι επιπρόσθετα και οι τοπικοί φορείς, αλλά και ιδιώτες, οι οποίοι μας στήριξαν με όποιον τρόπο μπορούσε ο καθένας. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε αυτούς. Πολλοί είναι επιπλέον και οι γονείς των μαθητών και μαθητριών οι οποίοι αφιέρωσαν τον προσωπικό τους χρόνο και κινητοποιήθηκαν για να μπορέσουμε να μειώσουμε το μεγάλο κόστος.




Ευχαριστούμε θερμά τους:
Δημήτρης και Κατερίνα Φραντζή (Πρατήριο υγρών καυσίμων)
Κεφάλα Μαγδαληνή
Τριβυζάς Μανώλης (Γενικές μεταφορές και ανυψώσεις)
Άγγελος Άγουρος (Ξυλεμπορική Πάρου)
Άννα Βλαχογιάννη (Εστιατόριο «Άννα»)
Αναπτυξιακός Σύλλογος Μώλου – Τσουκαλάς – Γλυφάδων, «Πρόοδος -      Ανάπτυξη» 
     Πολιτιστικός Σύλλογος Προδρόμου «Σκόπας ο Πάριος»
Ανουσάκη Μαρία (Ξενοδοχείο Ανεζίνα)
Φυτώριο Πρέκα
Anoussakis Market
Τζανακόπουλος Αντώνης (Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις)
Κηποτεχνική Πάρου
Τζιώτης Αναστάσιος (Χρώματα - σιδηρικά)
Ο κατάλογος των χορηγών μας δεν είναι ολοκληρωμένος. Θα ενημερωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και θα αναρτηθεί εκ νέου, προκειμένου να μην ξεχάσουμε κανέναν.
Ευχαριστούμε επιπλέον όλους εκείνους που είτε με μικρότερο, είτε με μεγαλύτερο ποσό, μας ενίσχυσαν, όσο μπορούσαν.


Vires acquirit eundo… Αποκτάς δύναμη προχωρώντας!
Οι πιο ένδοξες στιγμές της ζωής δεν είναι οι λεγόμενες μέρες επιτυχίας, αλλά, περισσότερο, οι μέρες εκείνες που, μετά από απόρριψη και απελπισία, αισθάνεσαι να μεγαλώνει μέσα σου η θέληση για ζωή και η υπόσχεση για μελλοντικά επιτεύγματα...


Η δασκάλα του τμήματος

Τσιλίκα Ναταλία - Παρθενόπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου